Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На розі вулиць Шкрумеляка-Чайковського досі нема регулювання

Ускладнилась ситуація із роз’їздом вулицею Чайковського. Зокрема від початку тижня на перехресті з вулицею Шкрумеляка не працює жоден світлофор. Найважче доводиться водіям, які виїжджають у напрямку від парку, адже перехрестя тут дуже зле проглядається.

Повідомляє Інформатор.

Роботи із заміни системи світлофорів розпочалися ще у вівторок. Проте ось уже три дні тут нікого з працівників підрядної організації не видно, а світлофори так і не світять.

Ускладнює ситуації ще й те, що по обидва боки від перетину доріг знаходяться пішохідні переходи. З-за різких поворотів реагувати на появу людей на проїзній ділянці доводиться в останній момент.

До теми: Ну, нарешті: на розі вулиць Винниченка та Мазепи облаштували пішохідний перехід

Представники фірми-підрядника “Маестро М” пояснили, що роботи по заміні системи світлофорів можуть тривати від тижня до двох.

Наразі працівники мають є чималий шмат робіт, але до середи, 9 листопада, планують завершити. Зокрема світлофор на цій ділянці також будуть обладнані таймером та звуковим сигналом.

На черзі – заміна світлофорів на розі вулиць Петлюри-Тарабалки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

 

Нагору