Самотні 5 кавальчиків ковбаси на тонюсінькому сирі – це не варіант для бару “Кружало”. Піца має бути ситна, щедра і щойно з печі – переконаний власник закладу Роман Крутко. А для тих, хто замовляє піцу додому, заклад приготував приємні сюрпризи.
А ми з Інформатором підглянули, як Ромко готує свій черговий шедевр і ділимось відео.
Бар “Кружало” починався з мрії. Роман Крутко хотів створити заклад з правдивою їжею, де буде добре в колі близьких і знайомих.
А щоб його піца була найкращою в місті, поїхав вчитися секретів піцайол саму Італію. Привіз звідти гоноровий диплом і пів сотні кращих рецептів.
Своїх поварів вчить сам і завжди перевіряє, чи відповідає кількість сиру й іншої начинки вимогам. Від того-то піца у “Кружало” така популярна: розкішна моцарела й найкращі сорти салямі, ароматні овочі, томатний соус за давнім італійським рецептом і цей неповторний димний аромат печі на дровах. Секрет ніби простий, та от повторити досі ніхто не може.
Замовити їжу та напої можна на сайті.
Для бронювання столика телефонуйте за номером: +38 (093) 29 – 29 – 113.
Вул. Новодворського, 27, м. Коломия
А ще заклад готує приємні сюрпризи для всіх, хто замовляє доставку додому: кожному подарунок-секрет.
Напередодні зимних вечорів, коли ми звично осядемо по своїх оселях, можна смакувати улюблені страви бару “Кружало” в колі сім’ї за переглядом гарного фільму чи у шумній компанії друзів.
Бо з “Кружало” завжди краще.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.