Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Косові провели відкритий урок з футболу

Вже більше ніж 8 місяців ми живемо в умовах повномасштабної війни, котра має на меті зламати силу волі й духу українців. Але ми не здаємось, навпаки – намагаємось всіляко допомогти кожному, хто цього потребує. Зокрема, для дітей проводять відкриті уроки з футболу. Нещодавно участь у такому дійстві взяли юні спортсмени з Косівщини.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на допис Косівської РВА.

Відкритий урок з футболу відбувся на стадіоні “Гуцульщина” в місті Косів.

За традицією, урочисту церемонію розпочали з Гімну України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх героїв України.

Учасниками проєкту були діти з різних шкіл Косівського району, переселенці, які постраждали від війни та діти військових ЗСУ.

У підсумку вийшло яскраве спортивне дійство. Сформовані команди поділилися на сектори, на які було поділене футбольне поле. Усі команди мали змогу почергово займатися під керівництвом інструкторів-волонтерів на кожному із секторів. Виконання різноманітних спеціальних вправ перетворило дійство на масштабний фізкультурно-спортивний захід, усмішки дітей стали найкращою нагородою всім, хто доклався до його організації.

Дітям подарували футбольні м’ячі, також кожен із них отримав ексклюзивні футболку, кепку, диплом проєкту, набори для малювання й посмакував солодощами із запашним чаєм.

Проєкт реалізується Українською асоціацією футболу за підтримки Дитячого фонду УЄФА та Асоціації крос-культурних проєктів (Данія).

До теми: У Коломиї відбувся відкритий урок з футболу

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Христина Бойчук

Нагору