Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Для поранених військових рідної “Десятки” відкрили збір коштів

Нещодавно до нас звернулися поранені військові Коломийської 10 гірсько-штурмової бригади, які зараз відновлюються та лікуються у госпіталях Коломиї, Івано-Франківська, Чернівців, а також Дніпра, яких згодом будуть переводити на лікування у Хмельницький. Вони попросили коломиян організувати збір коштів для того, щоб купити дороговартісні ліки, які не може забезпечти для всіх держава, а також допомогти купити слухові апарати для тих бійців, які, на жаль, більше не чують та багато іншого, чого вони зараз потребують.

Інформатор не міг не відгукнутися, тому публікує інформацію про збір коштів.

Допомогти одужати хлопцям та пришвидшити нашу перемогу можна через банку у монобанку за цим посиланням, або за номером картки 5375 4112 0027 9557.

Кожен може відслідковувати суму, яка збереться завдяки небайдужим краянам.

Давайте згуртуємося і віддячимо нашим бійцям, адже це найменше, що ми можемо зробити. Нагадуємо, що кожна гривня важлива, поділіться умовною кавою чи обідом у кафе, не будьте байдужі, і тоді ми неодмінно переможемо ворога!

За всі кошти військові відзвітують, тож за це можете не переживати, а ми обов’язково викладемо це на сайт.

Будемо вдячні за поширення! Разом до перемоги! Слава ЗСУ!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору