Інформатор Коломия

ГРОШІ

Скільки коштує техніка з Європи і де її купити в Коломиї

Ціни на нову побутову техніку неабияк підскочили, а залазити в кредити через пральну машинку чи холодильник якось геть не хочеться. Що ж робити? Для ґаздовитих і економних коломиян вихід є. Вживана побутова техніка з Європи – це тисячі зекономлених гривень та якісні товари для порядку у вашому домі.

Інформатор розшукав для вас надійний інтернет-магазин вживаної побутової техніки з Європи зі складом в Коломиї.

TEHNO BY пропонує перевірену техніку за доступною ціною. В асортименті:

  • пральні машини
  • холодильники
  • сушильні машини
  • газові та електричні плити
  • вбудовані електричні духовки
  • посудомийні машини
  • варильні поверхні
  • морозильні камери

Що важливо, на всі товари TEHNO BY дає гарантію 6 місяців і забезпечує доставку прямо додому Новою Поштою або Делівері по всій Україні. Компанія працює на ринку більше 5-ти років і дбає про свою репутацію. Техніку привозять з Німеччини, Данії, Чехії та інших країн. Перед тим, як розмістити її на сайті, фахівці TEHNO BY перевіряють всі деталі. Тому в каталозі ви знайдете тільки робоче побутове обладнання. Працюють з постачальниками напряму, тож можуть запропонувати мінімально низьку ціну при хорошій якості.

Де подивитись асортимент

Сайт: https://tehno-by.com.ua/ua/

Instagram: https://www.instagram.com/tehno_by/

Facebook: https://www.facebook.com/tehnoby

Коломияни можуть оглянути й випробувати техніку перед покупкою власноруч. TEHNO BY знаходиться в Коломиї на вулиці Довбуша, 149а.

Огляд цін

Пральні машинки від провідних виробників на TEHNO BY представлені у ціні від 9 тис грн до 26 тис грн. Дорожчі варіанти обладнані сушарками. В середньому ж за 10-12 тис грн можна придбати надійну помічницю для чистоти вашого одягу.

За 12,5 тис грн на сайті можна собі обрати добротний холодильник разом з морозильною камерою. Їх досить швидко розбирають, адже у відомих мережевих магазинах така техніка вартує вдвічі більше. Свої побажання можна одразу озвучити консультанту, щоб якнайшвидше обрати потрібний варіант.

Вірні товаришки в побуті – посудомийні машинки. TEHNO BY пропонує їх у ціні від 10 500 до 11 500. Сучасні машинки економно використовують електроенергію й прослужать вам не один рік.

Духові шафи на сайті TEHNO BY можна обрати в ціні від 8700 до 11 500 грн. Вони можуть бути обладнані сенсорною панеллю, а оскільки в Європі вже давно дбають про ощадне використання електроенергії, то всі сучасні зразки мають режим економії.

Детальну консультацію по асортименту і цінах можна отримати за телефоном:

+380 (93) 605-12-22

Viber
+380 (68) 667-43-63
+380 (99) 561-90-76

А також у формі зворотнього зв’язку на сайті, в Instagram і Facebook

 

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com 

Нагору