Інформатор Коломия

ВЛАДА

У Коломиї змінився склад депутатів

На листопадовій сесії Коломийської міської ради затвердили аж двох нових депутатів. І обидва – із фракції “Самопоміч”. 

Інформатор знає причини.

23 вересня 2022 року загинув багаторічний очільник освіти Коломиї і депутат двох скликань Любомир Бордун. Відтак його місце у залі засідань зайняв однопартієць Сергій Проскурняк.

До слова, Сергій Проскурняк зараз зай1має посаду заступника міського голови, але планує скласти ці повноваження і, за нашими джерелами у ратуші, вже написав відповідну заяву.

На сесії міськради у жовтні припинила свої повноваження депутатка від фракції “Самопоміч” Вікторія Образцова. Заяву написала з власної ініціативи, адже покинула терени України.

Її місце в сесійній залі Коломийської міської ради зайняв однопартієць Роман Крутко, який у 2019 році був обраний депутатом до районної ради. Депутатство в міськраді для нього не новина, адже він уже мав такі повноваженні у минулому скликанні.

Сьогодні, 8 листопада, обидва новоспечені депутати – Сергій Проскурняк та Роман Крутко – склали присягу і отримали депутатські посвідки, карти для голосування і значки.

До теми: Що коломийські депутати вирішуватимуть на сесії у листопаді

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору