Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Для жінок Печеніжинської громади готують проект про розвиток та фінансову незалежність 

Жінки та дівчата, які проживають у Печеніжинській ТГ, зможуть дізнатися, як досягнути фінансової незалежності та розвивати свою особистість. Сьогодні у Печеніжині почали працювати над створенням Плану дій задля посилення та підтримки економічної спроможності жінок громади на 2023- 25 рр.

Довідався Інформатор.

Завдяки громадській організації “ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають” стартував проект “Самозайнятість як шлях до фінансової незалежності жінок Печеніжинської ТГ”. Для дівчат, жінок та гостей громади планують проводити навчальні та адвокаційні заходи або неформальні зустрічі.

“План дій необхідний, для того, щоб побачити чіткі кроки руху жінок і дівчат нашої громади та мету, до якої йдеться. Адже, маючи чіткий план розвитку, легше працювати. Я завжди дотримуюсь твердження, що всіх жінок та дівчат, зокрема їхню діяльність, необхідно робити видимою на рівні села, громади і країни загалом. А реалізація даного проекту дасть поштовх розвитку жіночих ініціатив та взагалі розвитку особистостей жінок нашої громади”, – зазначила секретар селищної ради Олександра Дудінчук.

Дівчатам та жінкам варто звернути увагу на цей проект, адже кажуть, що фінансова незалежність = свобода.

Нагадуємо, що у Печеніжині відновив свою активну діяльність громадський простір для молоді “Liberty Space”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору