Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті спіймали наркодилера з товаром на пів мільйона

На  Івано-Франківщині поліція затримала мешканця Чернігівщини, який замовляв через Інтернет у наркотики та психотропи у великих об’ємах. Опісля фасував та розкладав їх шляхом «закладок» на території Прикарпаття. Правоохоронці перевіряють спільників затриманого.

Інформатор знає деталі від поліції області.

Викрили зловмисника оперативники управління карного розшуку обласної поліції за співпраці з коломийськими поліцейськими.

Встановлено, що упродовж місяця 33-річний фігурант налагодив гуртовий збут наркотичних засобів і психотропних речовин. Дилер замовляв «товар» через Інтернет у великих об’ємах. А фасував та зберігав заборонені речовини в готельному номері, де тимчасово проживав. Йдеться про амфетамін, «Альфа-PVP» та канабіс. А потім розповсюджував наркотичні «закладки» в схованках.

До теми: Поліцейські затримали прикарпатців за збут наркотичних засобів

Поліцейські затримали фігуранта після отримання ним чергової партії «товару». Під час огляду його речей поліцейські виявили посилку, в якій знаходилося півтори кілограма з амфетаміном. Орієнтована вартість за цінами «чорного» ринку перевищує понад пів мільйона гривень.

Надалі в ході обшуку за місцем тимчасового проживання фігуранта оперативники виявили розфасовані закладки, електронні ваги, мобільні телефони, засоби для фасування заборонених речовин, а також інші речові докази, що підтверджують причетність затриманого до вчинення злочинів.

Все вилучене направлено на проведення відповідних експертних досліджень.
Наркодилера затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання повідомлення йому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Відповідно до санкції інкримінованої статі фігуранту загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років із конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Коломийська окружна прокуратура.
Поліцейські продовжують комплекс заходів щодо встановлення інших спільників, причетних до незаконної діяльності.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Нагору