Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Навіть автобуси не їздять: жителі вул. Косачівська бідкаються через дорогу

Дорога на вулиці Косачівській у Коломиї швидше нагадує шлях десь на краю села. Якась крайня окраїна, забута промзона. А тому місцеві мешканці ображаються: чи дійде колись і до них коломийська цивілізація.

На прохання коломиян Інформатор відвідав цей мікрорайон, щоб привернути увагу чиновників до проблем тамтешніх жителів.

Вулиця Косачівська є досить довгою. Тут розташовано кілька десятків житлових будинків та два великих гаражних кооперативи.

Потрапити на Косачівську з міста можна з вул. Січових Стрільців по пішохідному переході через залізничний вокзал. А от заїхати автівкою сюди є можливість тільки з вулиці Шарлая або звернувши з траси Н-10.

Проте і на Косачівській, і на Шарлая дороги в жахливому стані. Мешканці розповідають, що колись через їхню вулицю у Коломию з Ценяви та сусідніх сіл їздили маршрутки. Але тепер через погану дорогу ніхто не хоче щомісяця ремонтувати автобус.

Щоправда, два тижні тому ділянку вздовж гаражні кооперативи вирівняли грейдером та підсипали щебенем. За словами місцевих, власники гаражів зібрали кілька сотень підписів, щоб влада звернула увагу на стан доріг. Але такий ремонт їх не влаштовує: після кількох дощів його не буде видно.

Жителі вул. Косачівська кілька років тому вже перекривали дорогу на сміттєзвалище. Вони мають намір повторити це, аби добитися ремонту дорожнього покриття.

До теми: Після дощу, хоч човном перепливай: на вулиці Хмельницького біда з дорогою

Що смердить: депутати і активісти розбиралися, що трапилось на консервному заводі у Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору