Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Снятині відбувся щорічний конкурс іграшок-сувенірів

10 листопада на базі Снятинського центру позашкільної освіти «Сокіл» відбувся ІІ етап щорічного конкурсу іграшок – сувенірів серед учнів закладів освіти та вихованців позашкільних навчальних закладів.

Інформатор дізнавався детальніше, посилаючись Снятинську міську раду.

13 закладів освіти Снятинської громади та ЦПО «Сокіл» представили близько 80 виробів учнівської творчості з різних напрямів декоративно-ужиткового мистецтва.

Журі конкурсу в складі представників відділу освіти, молодіжної політики та спорту, ЦПО “Сокіл” та вчителів шкіл, оглянувши роботи, відзначили неповторність, високий рівень майстерності та оригінальність виробів, виготовлених в кращих традиціях українського народу.

Тут були і Берегиня роду українського, Вісник миру, славнозвісний пес Патрон, наші мужні захисники, ангел – охоронець, який оберігає українське військо і всю нашу державу, та багато інших символів та оберегів, власноручно виготовлених обдарованою учнівською молоддю Снятинської громади.

А першими відвідувачами виставки-конкурсу стали учні Снятинського ліцею ім. В. Стефаника. Діти з захопленням розглядали роботи юних талантів громади.

Відвідати виставку можна впродовж наступного тижня. Далі переможці у трьох вікових групах будуть представляти Снятинську громаду на ІІІ етапі конкурсу в Івано-Франківську.

Бажаємо переможцям успіхів в обласному етапі конкурсу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору