Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї на вулиці Карпатській трапилася ДТП

Сьогодні, 12 листопада, близько 22:00, у Коломиї на вулиці Карпатській трапилася аварія, внаслідок якої постраждало дві автівки – Опель та Фіат.

На місці події був Інформатор.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась на вул. Карпатській, поблизу перехрестя, яке перетинається з вулицями Трильовського та Білоскурського. Обидві автівки їхали в попутному напрямку у сторону Шепарівців. Обоє не вибрали безпечної швидкості, в результаті чого в’їхали один в одного.

За попередньою інформацією, є постраждалий, якого відправили у лікарню. На місці працює поліція, вони вже склали адміністративний протокол за статею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору