Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На міському озері імені Руфа встановлюють арт-об’єкт, який по тендеру пройшов як клумба

Клумба за 150 тис грн не надто втішила коломиян. Яким же було здивування, коли ми дізналися, що клумба ця – габіон біля міського озера ім. Руфа. 

Інформатор знає деталі.

При вході на міське озеро ім. Руфа, що на вулиці С. Тарабалки (колишня Чехова) комунальники розпочали роботи зі встановлення арт-об’єкта у вигляді габіона із назвою водойми. Схожий уже стоїть при вході у парк ім. Шевченка.

Тендер на облаштування “зеленої клумби” відбувся 3 листопада, а вже 12 листопада сторони підписали договір. Чому у закупівлі цей об’єкт назвали клумбою – загадка.

Переможцем тендерної закупівлі став ФОП Пасяка Роман Віталійович, єдиний учасник. Він запропонував ціну 148 тис грн і переміг.

До теми: Клумба за 150 тис грн: У Коломиї відбувся тендер

Комунальники називають габіон новою візитівкою.

Кошти на роботи отримано із обласного бюджету. За словами комунальників, наша громада здобула друге місце у номінації «Громада кращого довкілля».

Обласний конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування було проведено ще у 2021 р. але у зв’язку із військовими діями тільки тепер стало можливим розпочати роботи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

Нагору