Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Графіки аварійних вимкнень для Коломиї та району

Прикарпаттяобленерго оновило графіки аварійних вимкнень для користувачів. Черг, як і було, три, але населених пунктів стало значно більше.

Інформатор підготував графіки для Коломиї та району.

ПЕРША ЧЕРГА 

ДРУГА ЧЕРГА

ТРЕТЯ ЧЕРГА

ГОДИНИ ДЛЯ ЧЕРГ

Графіки аварійних відключень застосовуються у разі раптового виникнення аварійного дефіциту потужності в енергосистемі держави. Це крайній захід, який вводиться негайно за розпорядженням диспетчера “Укренерго”. Фактично, диспетчер НЕК “Укренерго”, реагує на аварійний ріст споживання понад можливості виробництва електроенергії, і миттєво дає команду на знеструмлення диспетчеру обленерго.

Оскільки така ситуація є неплановою, тому заздалегідь попередити споживачів про вимкнення є неможливим.

Графіки погодинного відключення електроенергії застосовуються з метою запобігання порушенням режиму роботи енергосистеми України внаслідок дефіциту електричної потужності, коли дефіцит можливо передбачити хоча б частково. Ці Графіки – теж документ, але у ньому диспетчери обленерго розшифрували приєднання, вказавши вулиці, населені пункти та ймовірні години вимкнень за днями тижня та згрупували в 3 черги.

Графіки для інших районів Прикарпаття переглядайте за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору