Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На сесії міськради представили ймовірно нову очільницю освіти в Коломиї

На другому пленарному засіданні Коломийської міської ради депутати виявили бажання познайомитися з новою очільницею освіти. Проте, як виявилось, питання призначення наразі ще не вирішено остаточно.

Інформатор знає деталі.

Одне з питань порядку денного стосувалося передачі матеріальних цінностей від управління освіти і депутати вирішили заслухати пані Олесю Василівна Яворську як нову очільницю освітян в Коломиї.

Пані Олеся працює в освіті з 2007 року. Займалася питаннями статистичної звітності, відповідала за формування мережі. А з 2015 року вела питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Наразі ж Олеся Василівна виконує обов’язки начальниці управління освіти. Проте в ратуші подейкують, що скоро пані Яворська заступить на посаду у повні.

До теми: Коломия провела в останню дорогу Любомира Бордуна

Нагадаємо, що попередній очільник управління освіти Коломийської міської ради Любомир Бордун з перших днів повномасштабної війни Росії проти України пішов на захист Батьківщини і загинув при виконанні 23 вересня 2022 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

Нагору