Інформатор Коломия

ГРОШІ

Мер показав, яка техніка прибиратиме місто взимку

Один грейдер, камази, мази, трактори зі сніговідвалами і машини для підсипання дороги піщаною сумішшю в разі ожеледиці… Всього 15 одиниць техніки мають обслуговувати дороги Коломиї та 10 сіл нашої ОТГ.

Інформатор знає деталі від міського голови.

Мер переконаний: комунальники Коломийської громади повністю готові до снігопаду.

Чисткою доріг міста та сіл нашої тергромади, як і раніше, буде займатися комунальне підприємство “Полігон Екологія”.

Наразі в стані готовності 15 одиниць техніки. Серед них піскорозкидувачі зі сніговідвалами, техніка для розчищення доріг та грейдер.

Також на підприємстві звели новий ангар для збереження посипаного матеріалу, сіль вже знаходиться на складі. По місту вже розкладені бокси з готовою сумішшю, а також завантажена техніка для екстреного підвозу солі та піску.

До теми: Трактор-косарку придбали комунальні служби Коломиї

Чи достатньо буде всього цього для безпеки та безперешкодного руху дорогами Коломийської громади в часи великих снігопадів – покаже час.

А ми вкотре нагадуємо нашим водіям, що на Коломийщину насуваються морози і після мокрого снігу на дорогах утвориться ожеледиця. А тому не зволікайте і чимдуж замінюйте шини на зимові. Це безпека вас і ваших пасажирів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору