Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Отинійська громада передала допомогу на фронт

Нещодавно отинійські благодійники здійснили чергову поїздку на фронт до військових. Цього разу допомогу везли бійцям у Харківську та Донецьку області.

Інформатор дізнавався детальніше, посилаючись на Отинійську селищну раду.

До наших захисників було доставлено відремонтований позашляховик та багато інших речей, які необхідні для вирішення поставлених цілей та завдань на фронті.

Рідні військовослужбовців мали змогу передати їм різноманітні смаколики домашнього приготування та все інше, що є необхідним для них у військовому побуті.

Крім того, на зворотньому шляху, на капітальний ремонт з фронту було привезено два транспортні засоби. Адже, на жаль, техніка ламається, особливо в зоні бойових дій. Проте, тут підприємці ідуть на зустріч і ремонтують автівки практично безкоштовно.

“Поїздка була важкою, зате результативною і за її реалізацію хочу подякувати Отинійському волонтерському центру, Угорницькій громаді та нашим землякам в Чеській Республіці (кошти на дизельне паливо для поїздки), нашим невтомним волонтерам, а також Боднару Петру за надання лавети для перевезення військових автомобілів та Дутчаку Петру за виготовлення клямбрів для будівництва бліндажів і всім небайдужим, хто завжди долучається до цієї дуже потрібної та важливої роботи”, – додає очільник громади.

Разом до перемоги!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору