Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Підприємці Коломиї передали автомобілі для українських захисників

Дві автівки закупили підприємці Коломиї та благодійний фонд «Берегиня Покуття» для наших захисників на передовій. 17 листопада машини передали представнику військової частини і скоро вони вірою і правдою служитимуть нашій перемозі.

Інформатор побував на зустрічі військових та підприємців.

Серед нагальних потреб наших захисників – квадрокоптери та автівки. І на 9 місяці війни нічого не міняється.

Розуміючи, що добротний автомобіль – це маневреність, безпека та вчасна логістика для наших військових, підприємці Коломиї зібрали кошти і закупили автівки, саме такі, яких потребують українські спецпризначенці.

Зокрема повнопривіднийавтомобіль DAF  високої прохідності, який дає можливість перевозити особовий склад, устаткування, зенітні установки та боєприпаси. Такі машини мають ряд переваг перед звичайними легковиками. Коли  військовим доводиться переміщуватися лінією зіткнення, то пересування навіть 50-ти військовиків легковиками перетворює колону з цих 9-10 машин на прострільну мішень для ворога. Тим часом один DAF повністю замінює цю колону. Авто здатне перевозити великі вантажі й долати безддоріжжя.

Інша автівка – пікап Nissan, який стане вірним другом для маневрених поїздок на передовій.

Тому-то військові подарунку дуже зраділи й запенили, що з Коломиї автівка одразу вирушить на службу.

До теми: Громада Нижнього Вербіжа передала на фронт автомобіль та подарунки для захисників

“Наш благодійний фон почав свою активну діяльність завдяки підтримки небайдужих українців зі всіх куточків нашої планети з самого початку повномасштабного вторгнення держави-терориста. Зокрема налагодили виробництво плитоносок, постачали  обладнання, амуніцію, медикаменти та інші речі для потреб нашої армії. Останній наш проект був розпочатий за запитом коломийського військомату щодо придбання повнопривідних автомобілів для підвищення бойової можливості частини”. – розповідають у благодійному фонді «Берегиня Покуття».

 

Любомир Жибак та Олександр Бігановському організували пошук та доставку необхідної техніки власним транспортом за власний рахунок.

А підприємці міста допомогли фінансово. Зокрема:
– Мазурак Роман;
– Боєчко Роман;
– Федорян Віталій;
– Кривошеєв Андрій;
– Симотюк Сергій та Чорний Володимир;
– Жибак Руслан;
– Ткачук Любомир;
– Олексішин Ярослав;
– Проців Тарас;
– Нечай Ірина;
– Жолоб Іван;
– Дутчак Володимир.

Українці знову і знову доводять, що для нас нема нічого неймовірного. Ми не починали цю війну, але нам її завершувати. І кожен, хто долучається до допомоги військовим, наближає нашу перемогу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

 

Нагору