Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Ценяві авто викинуло з дороги прямо в поле

ДТП на ділянці дороги між селом Ценява та Підгайчики трапилася аварія. Через небезпечний розворот авто з’їхало з дороги і загрузло у вологій ріллі на полі. На місці працюють правоохоронці.

Повідомляє Інформатор.

Перший день негоди і вже є сумні новини зі доріг Прикарпаття.

17 листопада близько 10:30 в с.Ценява на автодорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільськ відбулося зіткнення двох автомобілів: Volkswagen Caddy та Nissan Tiida.

Як стверджують правоохоронці коломиянин, водій автомобіля Volkswagen Caddy не врахував дорожню обстановку, не переконався, що у безпеці під час розвороту автомобіля, а відтак відбулося зіткнення з автомобілем Nissan Tiida, яким керувала жителька села П’ядики.

За даними правоохоронців обійшлося без жертв. Проте на необережного водія  складено адміністративний протокол за Ст 124 КУпАП.

А ми вкотре нагадуємо нашим водіям, що на Коломийщину насуваються морози і після мокрого снігу на дорогах утвориться ожеледиця. А тому не зволікайте і чимдуж замінюйте шини на зимові. Це безпека вас і ваших пасажирів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

 

Нагору