Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Вісь Сковороди”: перегляд фільму про філософа та театр

сковорода

У Коломиї вирішили провести кінопоказ про життя великого українця, який зробив неоціненний внесок у розвиток вітчизняної культури. Він відбудеться вже завтра, 18 листопада.

Інформатор знає деталі з допису Молодіжної ради Коломиї.

Це фільм-подорож про мандрівку та гастролі львівського театру УКУ “На Симонових стовпах” із виставою “Убогий Жайворонок” Харківщиною та Полтавщиною, та про пізнання духу Сковороди в дорозі та грі. Впродовж літа 2021 актори занурювалися у тексти Григорія Сковороди й намагались приміряти на себе його мандрівний дух. З цієї подорожі кожен повернувся додому цілком іншим, кожен по-своєму.

Це чудова нагода відкрити для себе Сковороду та дух мандрівної людини, згадати і побачити місця до повномасштабною війни і навіть на мить стати частинкою театру.

Після показу буде нагода поспілкуватися з учасницями проєкту мандрівної майстерні та акторками Вірою Ганчар та Діаною Горбань, з режисеркою фільму Анною Ютченко.

Захід відбудеться 18 листопада. Початок о 18:00. Приходьте у бібліотеку для дорослих м. Коломия за адресою бульвар Лесі Українки, 7.

До теми: “Душею з вами”: у Коломиї відбудеться вечір пам’яті Владики Миколая Сімкайла

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору