Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті рятувальники вчилися реанімувати людей

Вчора, 18 листопада, прикарпатські рятувальники вчилися проводити серцево-легеневу реанімацію за допомогою дефібрилятора.

Повідомляє Інформатор з посиланням на ДСНС області.

Кожна хвилина після зупинки кровообігу без дефібріляції, знижує шанс успішної реанімації на 10%. При відсутності дефібрилятора людина може померти, якщо не вміти ним користуватися – також.

Рятувальник-інструктор Мальтійської служби допомоги Івано-Франківська провів для прикарпатських рятувальників практичний тренінг щодо використання дефібрилятора.

Реанімаційне обладнання рятувальникам надало Воєводське управління Державної пожежної служби в Ополе підчас візиту делегації українських рятувальників.

Воно буде рятувати життя людей, яким знадобиться допомога під час гірських мандрівок. А також ними буде укомплектовано зведений загін прикарпатських рятувальників, що залучається до відновлюваних робіт на деокупованих територіях.

“Ми вкотре висловлюємо щиру подяку нашим братам-полякам за постійну допомогу та підтримку у важкий для України час”, – додають у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору