Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Стій! Або моя мама стрілятиме: фільм з легкою іронією та духом

Вулиці вже геть замело снігом, мороз явно нагадує про себе, щипаючи за ніс та щоки, а світло перебоями то з’являється, то зникає. Але, якщо ви встигли підключити 4G і зарядити свій смартфон до 100%, то можете переглянути черговий фільм, опис якого ми підготували.

“Стій! Або моя мама стрілятиме” – цікава кінострічка на вечір від Інформатора.

Джо – могутній поліцейський, який живе на відстані від своєї мами. Та одного разу Тутті вирішила завітати у гості до сина і взялась за його “виховання”. Вона така активна жінка, що встигла приготувати для Джо справжній сніданок, який швидше схожий на триденний прийом їжі. Вимила його пістолет з хлоркою.

Жінка ділиться дитячими фото сина з його колегами, розповідає про дитячі болячки і всіляко соромить його перед іншими поліцейськими.

Та це ще не все: Тутті взялась виконувати роботу копів і вирішила допомогти сину отримати підвищення. Але і сама потрапила в халепу: вона придбала пістолет для сина без дозволу, за що може потрапити у в’язницю. Багатообіцяюче, правда?

Окрім того, жінка хоче допомогти Джо повернути кохану і починає відсилати їй квіти і лізти у його особисте життя. Та врешті чоловік складає список правил з 11-ти пунктів “НЕ”. І аж наприкінці фільму з’являється 12-й: завжди слухай маму.

Рік виходу: 1992
Країна: США
Жанр: екшн, комедія, романтичні, сімейні
Режисер: Роджер Споттисвуд
Актори: Сильвестер Сталлоне, Естель Гетті, Джо Бет Вільямс, Роджер Ріс, Мартін Ферреро, Гейлард Сартейн
Тривалість: 87 хвилин

Фільм можна переглянути на MEGOGO.

До теми: Недільний фільм про сімейні цінності з дотепними жартами | “Місіс Даутфайр”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору