Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вірні друзі та щирі емоції: чотирилапі шукають домівку

Ці милі антистреси завжди поряд. Вони підходять, обіймають своїми лапками і нехай весь світ зачекає. Домашні улюбленці не знають, як це – сумувати, коли поряд люблячий господар.

Але є ті, хто шукають домівку. А тому Інформатор ділиться контактами господарів та фото малюків.

Троє чудових дівчаток шукають домівку. Їм 2,5 місяці. Будуть середніми та найвідданішими! Вони подарують вам любов на все своє життя! Власники стерилізують їх. Телефонуйте за номером: 066 173 70 63 – Юлія.

Четверо кошенят: двоє рудентьких та двоє кольорових шукають домівку. Телефонуйте за номером: 096 944 93 80.

Хлопчик і дівчатка чекають на дзвінки від майбутніх господарів. Телефонуйте за номером: 097 973 81 28.

Дівчинка вакцинована, простерилізують по віку. Привезуть. Телефонуйте за номером: 067 325 83 58 (вайбер, телеграм).

Дівчинка з різними очима шукає сім’ю. Їй 5 місяців. Привезуть куди треба в любий день. Допоможуть зі стерилізацією, як прийде час. Телефонуйте за номером: 063 851 98 09.

Терміново шукає люблячу сім’ю стерилізована кицька. Вік – близько 3-х років. За телефоном вся інформація 066 693 27 59 – Лариса.

Активний, гавкучий собака шукає домівку. Він буде невеликий, має 5-6 місяців. Забраний з Калуської траси, врятований від смерті, врятований від хвороби. Він любить всіх, любить руки, ласку, цьомки. Малюк вакцинований, проглистований. Івано-Франківськ і область. Можлива доставка у інші сусідні області, аби лише були добрі руки. За всіма деталями звертайтесь за телефоном: 050 077 41 10.


Шикарний британець. Котусик не є конфліктним, він дружній до всіх котиків і взагалі не пристосований до життя на вулиці. Доставлять до вашого дому. Телефонуйте за номером: 098 828 42 25.

У цієї кицьки красивий окрас, традиційна чорна густа шубка з білими лапусиками і грудками. А ще шикарні білі вуса. Красуню викинули. Стерилізована. Доставлять до вашого дому. Телефонуйте за номером: 098 828 42 25.

І просто хороша історія. Це киця Мері. Вона офіційно живе і працює в ліцеї №1. Котуся живе в приміщенні, її годують і доглядають працівники і діти школи. В час, коли учні перебувають в сховищі, Мері має підхід до кожної дитини. До когось приластиться, комусь повуркоче, з кимось пограється. Мері – психолог і допомагає всім пережити фізично і емоційно полегшити той важкий час, в якому живуть всі.

Хто шукав домівку минулого тижня, дивіться у статті: Тепло для душі та серця: чотирилапі у пошуках домівки

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору