Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Видурили майже пів мільйона: поліцейські шукають шахраїв

Шахраї знову привласнюють кошти громадян. Аферисти представляються співробітниками фінансових установ, входять в довіру та спустошують електронні гаманці. Поліція закликає бути максимально обачними, щоби не постраждати від зловмисників.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на прес-службу поліції області.

285 тисяч гривень видурили шахраї у 56-річного мешканця Косівщини. Заявник повідомив, що потерпів від псевдобанківських працівників. Довірливий прикарпатець виконав усі вказівки аферистів. За лічені хвилини з його рахунку невідомі зняли 285 тисяч гривень.

Також до франківських поліцейських звернулась місцева мешканка. Як з’ясували правоохоронці, до потерпілої зателефонувала особа, яка представилась працівником служби безпеки банку. Аферист вказав, що потрібно назвати цифри і код, які прийшли на мобільний телефон заявниці, або в іншому випадку банківську картку буде заблоковано. Як тільки жінка це зробила, отримала сповіщення про списання з рахунку 185 000 гривень.

За обома фактами поліцейські розпочали розслідування.

До теми: Афери Прикарпаття: родич у біді, шахрайська оренда та 20 тис грн від пенсіонерки

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Христина Бойчук

Нагору