Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У будинку сімейного типу відзначають перший рік, як оселилися в Коломиї

Минулого листопада семеро дітей об’єднали під дахом одного затишного дому турботливі батьки-вихователі – подружжя Романа та Галини Угорських. Від держави та Коломийської громади великій сім’ї подарували новесенький будинок на 9 кімнат.

Як ведеться у цьому затишному домі сімейству Угорських дізнавались представники ратуші й Інформатор.

Минулого року в Коломиї придбали новобудову для сім’ї з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. Його площа – 376 м. кв. Тут облаштували 9 затишних кімнат для дітей та дорослих.

Кошти на цей будинок виділили спільно держава та Коломийська громада. Його вартість – 3 мільйони 563 тисячі 748 гривень. З них 2 847 748 виділено з державного бюджету, а 716 000 – з бюджету громади.

Тут оселилося подружжя Романа та Галини Угорських, які вже мали успішний досвід опіки над дітьми, взяли на виховання ще семеро діток з двох сімей.

З першою річницею новосілля їх привітали заступник міського голови Ігор Івахнюк та очільниця Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг Ірина Трачук.

До теми: 10 ноутбуків передали для дитячих будинків Коломийської громади

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору