Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Військовий з Коломийщини нагороджений медаллю посмертно

Солдат Бойко Мирослав Мирославович загинув у ході виконання бойового завдання на Донеччині ще наприкінці квітня. Йому було всього 36 років. Без батька залишилося троє дітей. Днями Героя нагородили посмертно медаллю “За заслуги перед Прикарпаттям”.

Про це дізнався Інформатор на сторінці Голови Івано-Франківської ОВА в соцмережі.

Мирослав був військовослужбовцем окремого батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Фраківщини. Воїн родом з села П’ядики, що біля Коломиї. У Мирослава залишилися батьки, дружина Уляна та троє дітей: донечка Діана, сини Денис та Дем’ян.
Матір загиблого захисника зі сльозами на очах ділиться, що досі виглядає сина у вікно. Їхня остання розмова була у день смерті Героя – 30 квітня о 8:43. З того часу пройшло вже майже 7 місяців.

“Мій син подзвонив спитати мене як я себе почуваю, він завжди про мене піклувався. Завдяки йому минулого року мені зробили операцію на серце. Він ніс мене на руках до лікарні і подарував нове життя. Сьогодні моє серце і душа з ним”, – каже мама Мирослава.

Родині полеглого захисника передали побутову техніку, хімію, продукти харчування та канцтовари. Також діткам подарували ноутбук.

Читайте також: ВПО, які знайшли прихисток у П’ядиках, отримали гуманітарну допомогу

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Ольга Пукавчук

Нагору