Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Снятині, ймовірно, не буде головної ялинки. Що думають містяни?

Різдво і Новий рік вже дуже близько. Тому питання: “Чи встановлювати головну ялинку міста?” цікавить багатьох. А тому в Снятині провели опитування старостинських округів і цікавляться думкою містян.

Інформатор зібрав інформацію і ділиться нею з вами.

“Єдиного рішення серед українських міст немає, і думки з цього приводу розділилися. Одні вважають, що краще кошти, які б мали використати на ялинку, перерахувати на потреби Збройних сил України, інші ж кажуть, що невеликий святковий настрій все ж потрібно створити”, – йдеться у дописі.

У Снятині провели опитування по Старостинських округах громади, в установах та організаціях про доцільність встановлення головної ялинки. При цьому наголосили, що жодних додаткових коштів на ялинку потрачено не буде. Адже металевий каркас ялинки в Снятині є, минулорічні прикраси також, гілля ялинки беремо в лісі.

Більшість опитаних висловилися про недоцільність встановлення головної ялинки, мовляв, у час війни – це не на часі. Тож головної ялинки в Снятині цього року, мабуть, не буде.

Головне фото з мережі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Христина Бойчук

Нагору