Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Український портрет | у Коломиї діятиме виставка художниці з Одеси

Художницю Катерину Білетіну добре знають, як портретистку. Вона намалювала чимало відомих українців. Вже завтра, 24 листопада, мисткиня приїде до Коломиї, щоб представити свою виставку “Український портрет”.

Пише Інформатор, посилаючись на спільну “Коломия Культурна”.

Катерина Білетіна живе та працює в Одесі. Вона живописець та книжковий графік. Мисткиня є авторкою багаторічного живописного проєкту “Український портрет”. У списку робіт Катерини такі історичні портрети-реконструкції як “Молода Леся Українка”, “Молодий Іван Франко”, “Портрет Романа Шухевича”. Також створила портрет президента України Віктора Ющенка “Президент у вишиванці”.
Крім цього, Катерина є лауреатом живописного конкурсу “Кращий художник 2019” та нагороджена почесним орденом “За розбудову України”. Її роботи вже здобули світову славу та зберігаються в приватних збірках України, США, КНДР, Нідерландів.

Відкриття виставки художниці розпочнеться о 15:00 в арт-галереї “Зодіак”, що в Палаці культури та мистецтв “Народний дім”.

Завітайте також на відкриття виставки “Матриця душі”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору