Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Зігрітись та зарядити ґаджети можна тепер навіть у відділках поліції

На Прикарпатті запрацювали “Пункти незламності”, але це ще не все. Тепер зігрітися чи зарядити телефон можна у райвідділах поліції. На ці міри пішли через масштабні відключення електрики. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу поліції.

“Пункти незламності” розгорнули в Івано-Франківську, Коломиї, Калуші, Надвірній, Косові, Яремче та в селищі Верховина. З картою “Пунктів незламності” можна ознайомитися за посиланням.

Пункти обігріву облаштовані як для дорослих, так і для дітей. Тут є генератори, ліхтарі. Безкоштовно і цілодобово для відвідувачів є мобільний зв’язок, інтернет, тепло, вода, аптечка. Також є ігрові куточки для маленьких прикарпатців, щоб вони могли цікаво провести час та підкріпитись, у разі тривалого відключення.

Нововведення: зігрітись, зарядити свої ґаджети, випити теплого чаю відтепер можна і в райвідділах поліції. Правоохоронці завжди готові допомогти громадянам.

Лінія “102” працює цілодобово. В укриттях облаштовані резервні робочі місця для операторів диспетчерської служби. Вони готові прийняти дзвінок за будь-яких умов. В Головному управлінні Національної поліції Івано-Франківській області продовжує діяти резервний номер телефону 063 841 04 11 для звернення громадян.

На дорогах, під час посиленого трафіку та у разі відключення світлофорів, працюють регулювальники.

До водіїв звертаються з проханням бути обережними за кермом, звертати увагу на пішоходів та не перевищувати швидкості.

Читайте також: У Коломиї розгорнули мобільний пункт обігріву на площі Відродження

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору