Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Графік матчів Чемпіонату світу – 2022 на 25 листопада

Все менше стає щасливчиків, які мають змогу подивитися матчі Чемпіонату світу – 2022. Але вчора день був не менш напруженим, хоч зізнаємось і передбачуваним. Швейцарія виграла у Камеруна – рахунок 1-0, Уругвай і Південна Корея зіграли внічию. Португалія перемогла Гану з рахунком 3-2. А от бразилійці здолали сербів з рахунком 2-0. 

Інформатор анонсує матчі на п’ятницю, 25 листопада.

О 12:00 на футбольне поле вийдуть збірні групи В – Уельс та Іран. Цікаво, чи програє Іран валлійцям так, як у понеділок англіцям?

В обід, о 15:00, зіграють команди групи А – Катар і Сенегал. Не кожен українець стежить за цими збірними, але хіба не цікаво побачити, чиєю перемогою закінчиться цей матч?

Але це ще не все. О 18:00 у двобої зійдуться збірні інші представники групи А – Нідерланди та Еквадор. Фаворит, для нас, очевидний. Але з цим Чемпіонатом вгадати результат матчів неможливо. Згадайте тільки, чим закінчилась гра Аргентини і Саудівської Аравії. Ну або ж Японії та Німеччини?

А от ввечері, для затятих футбольних фанатів збірних Англії та США підготували таку вишеньку на торті. Матч обіцяє бути дуже цікавим.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору