Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийські спортсмени не поїхали на Чемпіонат світу з бразильського джиу-джитсу через участь рф

Нещодавно завершився чемпіонат світу з бразильського джиу-джитсу, який проходив в Абу-Дабі (ОАЕ). Змагалися усі вікові категорії: діти від 4-ох років і аж до дорослих. Коломийська команда також готувалася до цих змагань, проте в останній момент не поїхали.

Інформатор з посиланням на тренера спортсменів Юрія Данищука, розповість детальніше.

“Ми разом з 5-ма юними спортсменами та їхніми батьками більше року планували наш виїзд. Дуже багато та важко тренувалися, хотіли змагатися за перемогу, діти дуже сильно хотіли реалізувати свою мрію. Але виявилося, що у цивілізованому світі, не всі хочуть бути цивілізованими, адже країну-терорист допустили до чемпіонату. Саме так, сотні спортсменів з країни-терориста боролися на чемпіонаті”, – розповідає Юрій.

Після цього тренер разом із спортсменами та батьками вирішили, що не поїдуть туди.

“Знаходитися з ними на одному килимі, спостерігати як вони піднімають прапор смерті, це просто плювок в обличчя всім нашим захисникам ЗСУ, нашій державі та всім втраченим долям та життям українців. Майже всі команди України згуртувалися та прийняли спільне рішення – бойкотувати цей турнір і висловити його організаторам свою позицію. Але, як буває зазвичай, навіть серед своїх знайшлися декілька “молодців”, що вирішили скористатися ситуацією і таки поїхали малочисельною групою на цей чемпіонат”, – додає тренер “GBRO”.

Юрій Данищук у своїй стрінці фейсбук пише, що “спорт внє палітікі» – це максимально брехливе, російське гасло, яке, на жаль, працює і на деяких українців. Якщо поважати та любити свою країну, людей, які віддають своє життя за неї, дякуючи яким, ми ще досі ходимо живі під цим небом. Якщо це і є та політика, поза якою вони всі, то між нами не має нічого спільного. У таких питаннях спорт відходить на друге місце.

“Закликаю усіх спортсменів та їхніх тренерів, які представляють Україну на міжнародній арені в будь-якому виді спорту, пам’ятати про це і завжди відстоювати перш за все наші національні інтереси всіх українців, а не свої особисті амбіції. Саме так вчинили сотні тисяч добровольців з ЗСУ. Слава Україні! Слава її Героям!” – на кінець додає Юрій.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору