Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Переселенці з інвалідністю проживають у лікарні Заболотова

У Заболотівській багатопрофільній лікарні проживають вимушені переселенці із Запоріжжя, які мають інвалідність та потребують уваги та догляду.

Повідомляє Інформатор за даними Коломийської РВА.

З робочим візитом до Заболотівської та Матеївецької територіальних громади приїхали заступниця голови райдержадміністрації Любов Михайлишин та Ганна Кравчук відвідали Заболотівську та Матеївецьку територіальні громади.

Зокрема зустрілася з керівництвом та відвідали мешканців Заболотівської багатопрофільної лікарні. Обговорили питання надання медичних та інших послуг внутрішньо переміщеним особам, які прибули із міста Запоріжжя та проживають в закладі. Всі вони є особами з інвалідністю та потребують особливої уваги та догляду.

Відвідали місце компактного поселення внутрішньо переміщених осіб в селі Семаківці Матеївецької територіальної громади. Наразі в закладі проживає 9 осіб, проте за потреби заклад розрахований на 30 осіб.

В цьому ж населеному пункті Матеївецькою громадою, в приміщенні старостинського округу облаштовано та відкрито пункт обігріву, де створено всі належні умови.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору