Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Верховинщина зустріла загиблого Героя Василя Гаврилюка

Сьогодні, 25 листопада, до рідного дому привезли тіло 41-річного захисника України Василя Гаврилюка. Попри сніг і холод люди навколішки віддали останню шану мужньому захиснику, який ціною власного життя захищав цілісність України від підступного та жорстокого ворога.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя та ділиться фото із зустрічі з посиланням на допис Верховинської селищної ради.

Зустріли Василя Гаврилюка біля стели Героїв Небесної Сотні у селищі Верховина. Опісля траурний кортеж рушив до церкви Різдва Пресвятої Богородиці в село Криворівня, де священнослужителі відправили панахиду, а односельці – прийшли віддати останню шану Герою.

Василь Гаврилюк народився у Криворівні 29 травня 1981 року. Проживав із сім’єю у селі Яворів. 9 травня 2022 року пішов служити добровольцем у прикордонні війська. Проходив вишкіл у м. Хусті, м. Львові, потім виконував завдання біля кордону з Білоруссю, а також у Харківській області. З листопада 2022 року воював на Луганському напрямку. Загинув у бою з російськими окупантами 16 листопада 2022 року.

Висловлюємо щирі співчуття дружині Героя Любові, синочку Максимові та донечці Діані, батьку Василю, брату Юрію та сестрі Оксані з сім’ями, всій родині, друзям, побратимам.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору