Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Отинійська громада передала на фронт банно-пральний комплекс

25 листопада Отинійська громада передала банно-пральний комплекс 77 батальйону територіальної оборони. Його зробили з повнопривідного військового автомобіля STAR.

Повідомляє Інформатор з посиланням на селищного голову Олега Савчука.

“Всі ми знаємо, як важко нашим захисникам на фронті, особливо тоді, коли вони знаходяться на позиціях в окопах, де немає можливості нормально помитися та привести себе в порядок, особливо в осінньо-зимовий період. Тому, спільно з районною військовою адміністрацією та Гвіздецькою територіальною громадою, на прохання наших військових, даний автомобіль було переобладнано у мобільний банно-пральний комплекс, який суттєво допоможе нашим захисникам легше переносити важкі військові будні. В ньому також вдалося облаштувати невеличку сауну, яка буде опалюватись дровами”, – додає пан Олег.

Загальна вартість автомобіля з доставкою в Україну-419 600грн. Всі інші витрати по переобладнанню в банно-пральний комплекс взяла на себе Гвіздецька територіальна громада.

У загальних підрахунках тільки з Отинійської територіальної громади в зону бойових дій було відправлено близько 50-ти транспортних засобів різного виду.

Не зупиняємося та робимо все для того, щоб допомогти нашим захисникам і разом наблизити Перемогу!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору