Коломия До сайту

Рецепт домашнього бабусиного печива з новими варіаціями

Здавалось би нині в магазинах є все і навіть трохи більше. Але хіба не хочеться іноді посмакувати чимось таким домашнім, приготованим з любов’ю? Однозначно так! А якщо маєте ще й бабусин рецепт, який можна трохи модифікувати і додати до нього свою родзинку, то вся ваша родина точно попросить добавки.

Інформатор ділиться простим рецептом печива, яке точно не залишить вас байдужими.

На 1 порцію печива бабуся завжди давала:

Борошно додаємо останнім і вимішуємо тісто. Потім робимо кульки, які викладаємо на форму, і випікаємо при 160° протягом 15-20 хвилин.

А от я вирішила поекспериментувати і почала додавати всередину банан, арахісову пасту, арахіс, родзинки і шоколад. Правда тут доведеться погратися з часом та температурою.

Обов’язково накрийте готове печиво рушничком, аби не засохло.

Смакуйте його до кави, чаю та й просто під якийсь цікавий фільм. Всі ваші друзі, рідні та гості будуть у захваті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук