Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Івано-Франківську СБУ прийшла з обшуком в єпархію УПЦ мП

СБУ перевіряє Івано-Франківську філію ФСБ, обшук проходить у храмі Різдва Христового.

Повідомляє Інформатор, з посиланням на СБУ.

Правоохоронці проводять огляд території та приміщень єпархії для виявлення заборонених до обігу предметів та здійснюють перевірку осіб на території єпархії щодо їхньої причетності до протиправної діяльності на шкоду державі.

Усі дії відбуваються в межах чинного законодавства та проводяться для:

  • перевірки даних про наміри використання єпархії як осередку «руского міра»;
  • недопущення використання приміщень УПЦ для переховування громадян країни-агресора, зберігання заборонених предметів тощо;
  • убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.

Нагадуємо, днями Івано-Франківську єпархію УПЦ мП очолив провокатор, внесений у базу «Миротворець» архімандрит Никита (Андрій Сторожук).

А нещодавно найвірогідніше саме він засвітився на компрометуючих фото під час обшуків, коли служба безпеки проводила обшуки й застала його у ліжку з хлопчиком-хористом. Ця інформація наразі не має офіційного підтвердження.

Нагадаємо, що цей сайт “публікує дані про людей, що вважаються авторами сайту ворогами України, або «дії яких мають ознаки злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людини та міжнародного права”. Сайт було створено в грудні 2014 року українським політиком і активістом Георгієм Тука.

Також Андрій Сторожук засвітився у скандалі з редакцією “Молодого Буковинця”. Будучи хворим на Covid він прийшов до редакції, демонстративно кашляв на працівників, а потім вимагав від СБУ закрити редакцію на карантин.

До теми: Отець Онуфрій (УПЦ МП) листувався з російськими військовими

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Фото з мережі

Нагору