Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дві шикарні пропозиції купівлі нерухомості у Коломиї та Печеніжині

Сьогоднішні реалії не мають стати перепоною для здійснення мрії. Якщо ви давно загорілися ідеєю відкрити свій бізнес чи поселитися у власному будинку, то варто розпочати з придбання нерухомості. Тим паче, що у місті Коломия та селищі Печеніжин мають особливі пропозиції. 

Інформатор готовий розповісти про два об’єкти нерухомості, які стануть вигідною інвестицією.

Власний замок у Коломиї

Ця пропозиція для тих, хто мріє про життя у великому будинку на тихій та затишній вулиці. Елітний добротний 2-поверховий особняк знаходиться неподалік центру Коломиї. Тут оригінальне європейське планування і продається він за досить вигідною ціною.

В будинку можуть проживати і дві сім’ї. Всередині – 8 кімнат, а також великий “Зимовий сад” та не тільки. Є гараж на 2 автомобілі. Фасад будинку – шліфований білий мармур, цоколь розшитий. Всю територію огороджено. Сам паркан з натурального каменю та кованих виробів. До особняка веде добра асфальтована дорога.

Будинок зданий в експлуатацію. Сюди підведені всі комунікації: 3-фазне світло, газ, вода та центральна каналізація. Земельна ділянка площею 0,09 га приватизована. Особняк потребує завершення внутрішніх робіт. Це можливість організувати інтер’єр так, щоб було до вподоби саме вам. Теперішній власник пропонує допомогу в 100%-му завершенні будови, а також в проведенні робіт по благоустрою території, наприклад, насадженні декоративних дерев та квітів.

Вартість – 73 000 $ 

Будинок пропонують частково обміняти на 2-3-4- кімнатну квартиру в м. Івано-Франківськ чи м. Коломия або ж на хороший автомобіль. При потребі, можливе часткове розтермінування оплати.

Більше інформації можна дізнатися за телефоном: 098 302 77 10 або 050-905-45-00 (Микола Михайлович)

Але це ще не все…

Приміщення в серці Печеніжина

Сьогодні є нагода придбати підвальні приміщення в новому 54-квартирному житловому будинку в самісінькому центрі смт. Печеніжин. Загальна площа – 450 м², може продаватися частинами. Ці приміщення можуть використовуватися як склад, магазин секонд-хенду, виробництво, цех з пошиття спецодягу, військової амуніції або ж використовуватись для інших видів діяльності. Тут є хороша можливість обладнати медичний або реабілітаційний центр із багатьма кабінетами.

До приміщень підведено світло, воду, газ, організовано вивезення сміття. Сама територія біля будинку огороджена, викладена бруківкою, все освітлено. Є два в’їзди, тому вантажні автомобілі зможуть без проблем заїжджати сюди.

Вартість – 36 000 $ 

Власник пропонує гарні альтернативи – часткове розтермінування оплати або обмін на квартиру в Коломиї чи Івано-Франківську або ж легковий автомобіль з відповідною ціною.

Більше інформації можна дізнатися за телефоном: 098 302 77 10 або 050-905-45-00 (Микола Михайлович)

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь:kl.informator@gmail.com

Нагору