Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Хотів дати 100 $ хабаря, але може сісти до в’язниці на 4 роки

Минулих вихідних п’яний мешканець Городенки намагався відкупитися від поліцейських хабарем у розмірі 100 доларів США. За скоєне правопорушнику може загрожувати до 4 років позбавлення волі.

Інформатор ділиться деталями за даними прес-служби поліції області.

Патрульна поліція Городенки помітила автомобіль, який рухався з порушення ПДР. Під час спілкування та перевірки документів поліцейські виявили у 56-річного жителя Городенківської територіальної громади ознаки сп’яніння.

Поліцейські перевірили порушника на факт вживання алкоголю пристроєм Драгер, як результат – 2,49 проміле. Опісля, керманич, щоб уникнути відповідальності, поклав готівку до службового авто.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та співробітників Івано-Франківського управління ДВБ НПУ, які задокументували факт кримінального правопорушення та вилучили кошти.

Інспектори на чоловіка склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

До слова, кожне таке правопорушення фіксується правоохоронцями та застосовуються відповідні міри покарання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору