Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мундіаль: хто гратиме 28 листопада?

Нині вже дев’ятий день Чемпіонату світу, який важко назвати передбачуваним чи нестресовим. Відтак вчора здивувала поразка Японії: їх обійшла збірна Коста Рики. Не менш здивувала поразка Бельгії. Їх розгромила збірна Марокко з рахунком 2-0. Канада програла у Хорватії. А завершився футбольний день нічиєю Іспанії та Німеччини.

Інформатор анонсує матчі на понеділок.

О 12:00 чекаємо на гру Камеруна проти Сербії. Вони – представники групи G. Цікаво, що обидвом командам потрібна перемога, бо тоді плей-оффу їм точно не бачити.

О 15:00 на футбольному полі зустрінуться Південна Корея та Гана. Ці збірні змагаються в групі Н. Гана програла свій перший матч, а тому тепер їм потрібна перемога.

Трохи пізніше, о 18:00, зіграють збірні Бразилії та Швейцарії. Обидві команди здобули перемогу в попередніх матчах. Відтак, цікаво буде глянути, хто з фаворитів групи G здобуде нині першість.

І для тих, у кого вночі не вимикатимуть світло, о 21:00 відбудеться матч Португалії та Уругваю. Португалія фаворит з однією перемогою. А Уругвай має одну нічию. Цікаво, хто кого.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору