Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Анонс матчів Чемпіонату світу – 2022 на 29 листопада

Вчора завершився другий тур групового етапу Чемпіонату світу – 2022. Не можемо сказати, що результат ігор був надто шокуючим чи непередбачуваним, аж ніяк. Але обійшлось без рахунку 0-0, що тішить око. Вітаємо збірні Португалії та Бразилії з гарантованим виходом у плей-офф.

Інформатор ділиться анонсами матчів на 29 листопада.

Сьогодні щось явно пішло не так і матчі будуть проходити паралельно. Відтак о 17:00 зустрінуться представники групи А. На стадіоні Халіфа зустрінуться збірні Еквадору та Сенегалу. Обидві команди мають записану перемогу на своєму рахунку. Цікаво, за ким буде першість сьогодні?

Окрім того, о 17:00 на стадіоні Ель-Байт у двобої зійдуться збірні Нідерландів та Катару. Гарантованого виходу до плей-оффу жодна з них собі не гарантувала, ба більше – у Катара дві поразки. Чиєю перемогою закінчиться їхня гра?

А от о 21:00 на поле вийдуть збірні групи В. На стадіоні Ель-Туммама зіграють Іран та США. Іран займає друге місце у турнірній таблиці з однією поразкою та однією перемогою. У США тільки нічиї. Кому посміхнеться фортуна?

І ще один матч, який також розпочнеться о 21:00 пройде на стадіоні Ахмед бін Алі. На поле вийдуть збірні Уельсу та Англії. Уельс не перемагав ще жодного разу і посідає четверте місце у турнірній таблиці, а от Англія лідирує.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору