Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як супермаркети в Коломиї працюють під час вимкнень електроенергії

Все, як в 90-х: вимикають світло, а в магазинах – черги. Тільки цього разу не через дефіцит, а через відсутність генераторів у інших магазинах. 

Інформатор походив маркетами міста і зібрав для вас корисну інформацію, як працюють великі продуктові магазини, коли є аварійні відключення.

Найбільші супермаркети АТБ  на вул. Чайковського та на вулиці Мазепи під час вимкнень просто зачиняються. Відновлюють свою роботу не одразу: за хвилин 10-15.

До теми: Як працюють магазини побутової хімії при відключеннях електроенергії

Магазин Сітімаркет на вул. Січових Стрільців також не відпускає товари у разі вимкнень електроенергії.

Магазини ЕКОмаркет на вулиці Січових Стрільців та на проспекті Грушевського також зачинені, коли є аварійні вимкнення.

Супермаркет “Соломон” на вулиці Шухевича має генератор і здійснює продаж під час вимкнень. Але йдучи на закупи мусите зняти готівку, адже термінали тут не працюють піж час вимкнень світла.

Супермаркет Рукавичка на Вічовому майдані, не дивлячись на аварійні вимкнення, працює за графіком і відпускає товар у звичному режимі.

Додаємо інформацію, що не відхиляються від графіків роботи супермаркети Слан і Торба. Щедрий Маркет у мікрорайоні Леонтовича також працює попри вимкнення.

Магазин продуктів з Європи Solod, що знаходяться на бульварі Лесі Українки та на вулиці Січових Стрільців, завбачливо запаслися генераторами і також відпускають товари навіть в разі відсутності електропостачання. Розрахунок готівкою або ж переказ на картку.

На площі Відродження у продуктовому магазині Європейський маркет працює під час вимкнень, для розрахунку за товари запасіться готівкою.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору