Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Анонс матчів Чемпіонату світу – 2022 на 30 листопада

Сьогодні, 30 листопада, в 3-му турі групової стадії ЧС-2022 буде зіграно 4 матчі. Знаємо, що лише Франція вже гарантовано виходить далі, проте чи опиняться у плей-оффі ві інші топ-збірні, дізнаємося вже сьогодні.

Інформатор анонсує поєдинки на 30 листопада.

О 17:00 стартує матч Австралія – Данія. Для проходу в 1/8 фіналу скандинавцям необхідно переграти Австралію та очікувати, що Туніс не обіграє Францію з більш крупним рахунком, що цілком вірогідно. Проте, чи впораються вони зі своїм завданням?

Також о 17:00 на футбольному полі зійдуться вже вищезгадані команди групи D – Туніс та Франція. Для французів ця гра не буде вирішальною. Лише за допомогою фантастики вони можуть втратити 1 місце, щодо Тунісу, то їм потрібна перемога у два м’ячі та нічия у паралельному матчі, і тоді вони у плей-оффі.

О 21:00 розпочнеться матч наших сусідів. Польща боротиметься з Аргентиною. Мабуть, саме ця битва має стати головною фішкою дня. Адже Мессі буе боротися з Левандовським, як тогоріч за золотий матч. Хто переможе цього разу, буде відомо ввечері.

Також о 21:00, у поєдинку зустрінеться Саудівська Аравія та Мексика. У команди Ерве Ренара є всі шанси на прохід в плей-офф. Якщо переможуть, то пройдуть далі і ні на кого не будуть надіятися, а якщо зіграють в нічию, то треба дивитися на паралельний матч.

Мундіаль можна переглядати на регіональних каналах «Суспільного» та на платформі “Megogo”.

Розклад матчів на увесь ЧС-2022 дивіться нижче.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору