Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Розклад матчів ЧС-2022 на 1 грудня

Перший день зими прийшов до фанатів футболу з новими фантастичними матчами. Але перед тим, як розкрити карти, хто сьогодні зіграє, ми повернемось у вчорашній день. Матч Туніс-Франція був неймовірним. Згадати тільки сльози фанатів Тунісу після забитого м’яча. Австралія перемогла Данію, чим гарантувала собі вихід у плей-офф. Польща програла Аргентині, але обидві збірні продовжать грати у 1/8. 

Інформатор анонсує матчі на сьогодні.

1 грудня виборювати місце у 1/8 Чемпіонату світу беруться збірні групи F та Е. І знову матчі проходитимуть паралельно. А тому ті, хто спостерігає за всіма командами, будуть змушені перебігати з одного каналу на інший.

О 17:00 на стадіоні Ахмед бін Алі розпочнеться вирішальна гра для збірних Хорватії та Бельгії. Обидві команди досить сильні, відтак спрогнозувати, за ким перемога дуже складно. У Хорватії ситуація дещо краща – вони перші у турнірній таблиці. Відтак Бельгії треба перемоги, аби пройти у плей-офф.

А ще о 17:00 на стадіоні Ель-Туммама гратимуть команди Канади і Марокко. На жаль, збірній Канади не світить 1/8. Але, можливо, їм вдасться розгромити збірну Марокко так, як вчора це зробив Туніс із Францією? Такий собі ефектний вихід із змагання.

Пізніше, о 21:00 зіграють представники групи Е. На стадіоні Халіфа зустрінуться збірні Японії та Іспанії. За прогнозами переможуть іспанці. Цікаво, що обидві команди – фаворити у турнірній таблиці. Цікаво, за ким буде першість?

А от на стадіоні Ель-Байт зіграють збірні Коста-Рики та Німеччини. 93% – ймовірність перемоги Німеччини. Їм дуже потрібна перемога, бо тоді точно у 1/8 їм не пройти, адже за ними зберігається 4 місце у турнірній таблиці.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору