Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Коломиї почистять русла річок на суму майже 100 тис грн

Вчора, 30 листопада, завершилась тендерна закупівля чищення русел рік нашого міста. І, як вже стало звично в Коломиї, в тендері взяв участь тільки один претендент і без жодної знижки він виграв.

Інформатор розповість деталі.

На участь у тендерній закупівлі  з очищення русел річок подався єдиний учасник – Кісіль Богдан Степанович. Він не знизив свою пропозицію ні на гривню і переміг. Відтак ці роботи обійдуться бюджету Коломиї в 99 986 грн.

Що цікаво, згідно даних платформи You Control, цей підприємець спеціалізується переважно на продажі обладнання, серед наближених до таких видів робіт тільки два кведи – монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування або ж інші будівельно-монтажні роботи.

Його діяльність активізувалася тільки 2022 року, а якщо точніше 3 місяці тому. Відтак за цей час він переміг у 7 тендерах, усі вони для управління комунального господарства або ж для комунальних підприємств, які входять в це управління. Загальна сума контрактів за ці роботи сягає 863 247 грн.

Раніше ми писали про інші закупівлі з одним учасником, в яких перемагають без жодної знижки.

Читайте зокрема: У Коломиї закупили послугу з прання білизни на майже 100 тис грн

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

 

Нагору