Інформатор Коломия

ГРОШІ

Управління комунального господарства Коломиї закупило посадку саджанців ще на 167 тис грн

18 листопада Коломия закупила ще одну послугу на посадку саджанців у того ж підприємця ТОВ “Хмелева”. Закупівля відбулась без використання електронної системи. 

Інформатор розповість деталі.

Дивує, що першу послугу – на закупівлю саджанців на суму 99450 грн замовило комунальне підприємство “Зеленосвіт”. За цю суму ТОВ “Хмелева” мало передати 75 саджанців червоних кленів. Закупівля відбулась з цим єдиним учасником і без жодної знижки.

Деталі: Майже 100 тис грн на саджанці: скільки Коломиї обійшлися нові клени

Другий тендер оголосило саме управління комунального майна на суму 167 312 грн. Ці кошти мають піти на посадку саджанців декоративних дерев. І знову тут був єдиним учасником ТОВ “Хмелева”. Він переміг без зниження ціни.

Найцікавіше, що до процедури немає опису вимог, а в договорі не зазначено, які саме роботи місто закупило і скільки саджанців передбачено. Якийсь кіт в мішку за 167 тис грн.

До слова, згідно даних платформи You Control, уповноваженою особою ТОВ “Хмелева” є Цомпіль Любомир Миколайович, а до нього ці функції виконував Джаман Ігор Михайлович.

Цікаво: 3,5 млн з бюджету на зарплати керівництву коломийської комуналки

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору