Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Благодійники допомогли запастися водою та напоями пункту незламності в Коломиї

Вистроїмо поки допомагатимемо – переконані благодійники з “Карітасу”, а тому передали на пункт незламності, що на площі Відродження, каву, воду й супи швидкого приготування. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на допис Карітасу.

У пункті обігріву на площі Відродження, який встановили наші рятувальники, можна зарядити телефони та павербенки, попити гарячого та, власне, зігрітися, коли у ваші оселі досить тривалий час нема світла, а отже й тепла.

А Карітас виріши скерувати сюди ще й каву, воду та супи швидкого приготування, бо в теплі й ситості, так би мовити, легше блекаути переживати.

“Минулий тиждень ще раз довів, що українців неможливо перемогти. Кожен з нас попри нелегкі умови продовжував займатись своєю діяльністю, а сприяли цьому пункти незламності по всій країні” – переконані благодійники

І ми з ними згідні.

Нагадуємо, що у Коломиї та навколишніх селах є ще 22 стаціонарні пункти обігріву, оберіть собі найближчий. Всі вони мають ще й укриття.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору