Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чадний газ в 70 разів вище норми: обставини загибелі молоді в Коломиї

Поліція повідомила обставини загибелі трьох хлопців і дівчини в Коломиї. Зокрема виявили перевищення концентрації чадного газу в 70 разів. 

Повідомляє Інформатор за даними поліції області.

Отруєння чадним газом від несправного котла, – такий попередній висновок рятувальників та поліції про причину нещасного випадку, який стався вчора у Коломиї.

Нагадаємо, що 1 грудня о 14:30 до поліції подзвонила стривожена жінка і повідомила, що її 20-річна родичка та ще троє молодих людей не подають ознак життя. На місце одразу вирушили слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та рятувальники.

До теми: Поліція розповіла деталі страшної трагедії в Коломиї

За фактом загибелі людей відкрили кримінальне провадження. Ведеться слідство.

За попередніми даними, отруєння сталося через несправний котел. “Багато відбувається ремонтних робіт зараз і часто їх виконують друзі і знайомі”, – прокоментував представник обласного управління ДСНС. За його словами, в цьому випадку люди просто заснули і не прокинулися.

З”ясувалося, що один із присутніх повернувся з-за кордону і влаштував вечерю з цього приводу. Котлом довго не користувалися. Його увімкнули, щоби обігріти помешкання, але не перевірили. Коли рятувальники і поліція дісталися в дім, де загинули люди, котел працював і наповнював помешкання чадним газом.

За останній місяць на Прикарпатті від отруєння чадним газом загинули 8 дорослих і одна маленька дитина, повідомили обласні рятувальники.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору