Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия провела в останню путь Героя Сергія Нікандрова

Він загинув за всіх нас…Віддав життя за Україну, щоб ми з вами жили у вільній та незалежній країні. Коломия знову у скорботі. Сьогодні, 2 грудня, коломияни провели бійця, який з першого дня повномасштабного вторгнення пішов захищати рідну землю від окупантів.

Інформатор віддав останню шану воїну, щоб про його подвиг та життя усі знали та пам’ятали.

Народився Сергій 10 червня 1972 року в сім’ї Валентина і Валентина Нікандрових. Батько був військовим, тому дитинство своє Сергій провів в Німеччині. Коли батька перевили в Коломию, Сергій пішов навчатися в середню школу №9. Після закінчення школи поступив в Івано-Франківський інститут нафти і газу. Пізніше пішов працювати інженером на завод “Сільмаш”. Через деякий час він працював у газеті “ЗР-інфо”. Нелегко йому було йти по життю без родини, адже батько, а невдовзі через важку хворобу і мати померла.

Але сильний характер не дозволив йому зламатися, тому Сергій іде працювати дизайнером на фірму “Арт-прінт”, де з часом познайомився з майбутньою дружиною Аллою. У 2013 році вони поєднали свої долі, а у 2014 році у них народився синочок Петрик. Став Сергій і найкращим батьком для прийомного сина Євгенія.

Разом з дружиною вони створили клінінгову компанію “Зоря”, працювали, допомагали людям, виховували дітей. Одночасно Сергій поєднував роботу на заводі “Леоні”.

Коли почалася війна, Сергій з першого дня, 24 лютого, пішов до військкомату. Захищав Україну у складі 10 окремої гірсько-штурмової бригади. 27 листопада під час виконання бойового завдання загинув у Донецькій області.

Нагадуємо, 1 та 2 грудня оголошено днями жалоби. Всі розважальні заходи та святкування мають бути скасовані або перенесені.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Вічна пам’ять Сергію!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Вікторія Ровенчук

Нагору