Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коли зможуть усунути проблему з каналізаційною трубою на вул. Богуна

Більше двох місяців мешканці кількох будинків в мікрорайоні Богуна живуть біля імпровізованої річки. Можливо, це би було досить непогано, але насправді тут течуть стічні води. Ліквідувати цю каналізаційну ріку оперативно комунальникам не вдалося. Роботи тривають вже понад місяць. Але здається, що справи підходить до завершення.

Коли зникне небажана річка – дізнавався Інформатор у КП “Коломияводоканал”.

Головний інженер Славомир Зумер повідомив, що зараз проводяться роботи із заміни пошкодженої ділянки каналізаційного колектора вздовж вулиці Богуна. Заміна буде тільки між двома колодязями, там де є проблема.

За його словами, роботи мають завершити приблизно через один тиждень. “Поспілкувавшись із підрядниками і оцінивши ситуацію по складності робіт, потрібно десь 6 робочих днів при умові, що погода не заважатиме”, – каже головний інженер.

До слова, на водопостачання ці роботи ніяк не впливають. Проте позначаються на водовідведенню, оскільки погіршився відвід стоків.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Ольга Пукавчук

Нагору