Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прошу, пана, чаю: Укрзалізниця вирішила побалувати пасажирів

Хто скучив за склянками з підстаканниками і кохається в добрих чаях, може уже тішитись. Укрзалізниця ввела нові цікавинки і презентувала їх у “Фортеці Незламності” на київському вокзалі. Хоча прикарпатці мають можливість усе спробувати самі.

Інформатор побував на презентації і поділиться з вами усіма деталями.

Тепер у потягах дальнього сполучення (зокрема, і з Прикарпаттям теж) будуть доступні нові напої для пасажирів. Укрзалізниця разом із партнерами запропонувала 2 оновлені сегменти чаїв – класичні та авторські. Ціни досить помірні.

До теми: З чим у коломиян асоціюється Укрзалізниця? | Опитування

До перших чаїв тепер входитиме: цейлонський чорний, китайський зелений, каркаде фруктовий. Їх створила компанія “Gemini”, яка має свою 26- річну історію роботи в нашій країні і працювала в ресторанах. Авторський чай розробила карпатська компанія “MOL’FAR”. Чай, який питимуть, зібраний в районі 4 сіл Карпат. Пасажири зможуть спробувати 3 види авторського чаю – чорний з диким чебрецем, зелений з м’ятою чай та трав’яний збір.

Кава також “перезавантажилася”. Цим напоєм займалася компанія “Idealist Coffee”. Вони поєднали швидкість приготування, час і зручність розміщення в купе і отримали, за словами компанії, найкращий варіант приготування кави – капсульні кавомашини. Завдяки такому обладнанню пасажири зможуть випити еспресо чи американо.

Також в меню напоїв додали дріп-каву. Це натуральна мелена кава в порційних пакетах. Представник компанії Влад розповідає, що пасажири питимуть цей напій, який не відрізнятиметься якістю та смаком від кав‘ярень Києва.

Я розповів керівник Пасажирського напрямку АТ Укрзалізниця Олександр Перцовський, кожен п’ятий пасажир обирає залізничний чай, а десятий – каву:

“Ми не зупиняємося на цьому і хочемо, аби більше і більше людей обирали напої. Це частина великої програми покращення сервісів на борту потягів: туалетні кімнати, екіпірування потягів. В центрі цього завжди є чай та кава”.

Також Укрзалізниця повернула і цукор-рафінат, проте зробила його колекційним. Тепер 2 шматки цукру даватимуться пасажирам у спеціальній дизайнерській обгортці.

Ну, і найголовніше – підстаканники. Та історія, яку пам’ятає або чув майже кожен українець. Тепер у потягах можна буде пити напої саме з ними.

Як розповів Голова правління АТ Укрзалізниця Олександр Камішин, всі потяги отримають “перезавантажену історію” до завершення грудня цього року: “Я впевнений – підстаканники, справжній чай та кава – те відчуття спокою та комфорту, яке ми даруємо людям”.

Оновлені  напої були протестовані на 200 потягах, після чого компанія вирішила масштабно оновити меню.

 

 

Нагору