Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Рік тому зрубали, а тепер посадили: на площі Відродження з’явились дві ялинки

Скільки разів коломияни закликали владу міста висадити на площі Відродження ялинки чи інші дерева. І нарешті сьогодні, 3 грудня, настав цей день: комунальники взялися прикрашати головну площу міста вічнозеленими. 

Інформатор зазнімкував цю мить та ділиться нею з вами.

Комунальники КП “Зеленосвіт” сьогодні були не дуже говірливими, але все-таки дещо довідатись вдалось. По-перше, ялинок на площі Відродження наразі буде дві. Чи входить у плани додати ще кілька – поки невідомо.

Наша журналістка поцікавилась, чи влада міста часом не передумала на рахунок головної вічнозеленої, адже близько місяця тому очільник ратуші заявив, що її не будуть прикрашати. Комунальники відповіли: “Поки війна – не до цього. А у наступні роки, можливо”.

Нагадаємо, що минулого року міський голова повідомляв, що зрізали ці ялинки через майбутню реконструкцію площі Відродження. Виникають запитання: чи то передумали здійснювати реконструкцію, чи не так вже й заважали блакитні вічнозелені?

Вже висаджена вічнозелена виглядає так:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору